This site is not supporting IE11. Please upgrade or use another browser for the best results.

Binnen de afdeling Accounting & Reporting zijn we op zoek naar een proactieve collega die onderdeel wil zijn van een enthousiast team dat hard werkt aan het Accounting Team en het Fibrant van de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat de chemische industrie een belangrijke bijdrage zal leveren aan een duurzamere wereld. Samen met onze medewerkers en partners creëren we grondstoffen voor een wereld in transitie. Door te innoveren maken we het verschil en verkleinen we de ecologische voetafdruk.  

Binnen het Accounting & Reporting-team kijken we graag naar de werkverdeling op basis van ieders talenten en interesses. Een aantal kerntaken zijn helder gedefinieerd en behoren tot ieders rol, daarnaast rouleren verschillende werkzaamheden. In de toekomst is doorgroeien in de verschillende facetten van Accounting mogelijk.

  

De rol van Accounting & Reporting Officer

Vanuit jouw opgedane ervaring bijt jij je vast in jouw werkpakket en wil jij graag het grotere geheel begrijpen. Collega’s kunnen hierdoor op jou en jouw inzichten bouwen.

  • Je zorgt dat deadlines behaald worden en anticipeert op verstoringen in de planning zodat je tijdig kunt bijsturen. Jij draagt hieraan bij door bijvoorbeeld te zorgen voor de juiste, tijdige en volledige registratie van bankafschriften, tijdige en volledige facturering en debiteurenbeheer. Ad-hoc analyses kunnen hier ook geregeld bij voorkomen.
  • Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor maand- en jaarafsluitingen.
  • Budget en RAF-rondes zijn jou bekend. Jij zorgt samen met het team voor het verkrijgen van de juiste informatie bij de betreffende afdelingen en verzorgt hierin een stuk analyse.
  • Uiteraard fungeer je ook als back-up als één van jouw collega’s geniet van een welverdiende vakantie omdat je kennis hebt opgedaan van elkaars werk.
  • Je bent gedreven om zaken tot de bodem uit te zoeken. Je stelt verbeteringen voor en adviseert de verantwoordelijke afdeling. Dit kan door analyses of een rol binnen een project.
  • Vanuit jouw interesse en gedrevenheid werk je afdeling overstijgend samen met andere disciplines en raak je daardoor goed bekend met de processen binnen ons bedrijf, zowel voor de kantooromgeving als de Fibrant-plants.

Jij en Fibrant

Je bent analytisch ingesteld, hebt een onderzoekende en nieuwsgierige houding en een hands-on mentaliteit. Je communiceert met gemak met de rest van de organisatie en externe partners. Je acteert op MBO+ / HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een diploma in de richting Finance of Accounting of SPD. Daarnaast heb je al een aantal jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol.

Onze betrokken medewerkers helpen ons onze ambities waar te maken. Dat noemen we Future Forward Chemistry. We geloven dat ieders unieke talenten ons als geheel sterker maken. Daarom zetten we sterk in op het ontwikkelen van talenten en inzicht creëren in deze talenten. Dit doen we door onze interne Onboarding, de Vibrant Expedition, het inzetten van interne talentcoaches met behulp van tools zoals Management Drives. Naast genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling biedt Fibrant ook mogelijkheden om aan de fysieke gezondheid te werken. Zo openen we binnenkort ons eigen Fibrant-fitness en organiseren we iedere donderdag een Fibrant-bootcamp.

 

Werken bij Fibrant

Als Accounting & Reporting Officer kom je terecht in een ondernemend en divers team op ons hoofdkantoor in Urmond.

Afhankelijk van jouw werkervaring biedt Fibrant een salaris van 45.000-60.000 EUR bruto per jaar (op basis van 40 uur). Daarnaast kent Fibrant aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een flexibel persoonlijk budget, in te zetten voor bijvoorbeeld extra verlofdagen of een extra betaling. Ook bieden we de mogelijkheid om 1-2 dagen per week structureel vanuit thuis te werken.

Procedure

Herken je jezelf in deze rol en spreekt het Fibrant-verhaal jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Bij vragen over de rol kun je contact opnemen met de Manager Accounting & Reporting, Wietse Walda wietse.walda@fibrant52.com , M + 31 6 25713228.

Referentie checks (wanneer van toepassing), een ontwikkelassessment en een Management Drives profiel maken onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. In het geval van referentie checks word je hierover eerst geïnformeerd.

Reageren kan tot 20 mei 2022. Stuur jouw CV en motivatie via onze website naar de Business Partner People & Culture voor deze vacature, Mikela Boesten via careers@fibrant52.com

 

Over Fibrant

Fibrant biedt oplossingen voor een wereld in transitie naar een duurzame economie. Onze verantwoordelijkheid gaat verder dan de producten die we maken. We zetten ons in om meerwaarde te creëren: voor onze medewerkers, onze stakeholders en de samenleving. Door samen te werken met onze ketenpartners en te focussen op innovatie, verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Zo onderscheiden we ons. We zijn ervan overtuigd dat de chemische industrie een belangrijke bijdrage zal leveren aan een duurzamere wereld. Om onze klimaat neutrale ambities waar te maken, zijn we bereid om stevige beslissingen te nemen. Ons solide verleden bepaalt onze toekomst. Onze betrokken medewerkers helpen ons onze ambities waar te maken. Dat noemen we Future Forward Chemistry.

Apply now

Please use the form below to send your application:

  • *This field is required
  • **File must be PDF or DOC(X), less than 4MB

Get in touch

You will find yourself working in a true partnership that results in an incredible experience, and an end product that is the best.

Email us at