This site is not supporting IE11. Please upgrade or use another browser for the best results.

Binnen onze productie afdeling hebben we een vacature voor een Control room Operator die onze fabrieken controleert en bestuurt samen met de procesoperators. Als Control room Operator werk je voornamelijk vanuit de meetkamer, maar zul jij ook buiten werkzaamheden verrichten. Een storing aan de fabriek is voor jou geen probleem maar juist een uitdaging, omdat je vanuit jouw kennis en expertise weet hoe te handelen. Uiteraard is altijd een Operations Expert en Operations Leader aanwezig waarmee jij kunt sparren en afstemmen. Echter blijf jij altijd handelen met veiligheid hoog in het vaandel en ben jij je bewust van de eventuele risico’s die zich kunnen voordoen in één van onze zeven fabrieken. Jij voelt je prettig in een chemisch complex proces en ziet hier de uitdaging in die jij graag aangaat. Uiteraard zul jij starten met een intern opleidingstraject, omdat wij weten dat het aanleren van fabriek specifieke kennis tijd nodig heeft. 

 

Jij en Fibrant 

Van onze Control room Operator verwachten wij een Vapro C diploma en bij voorkeur enige jaren meetkamerervaring. Daarnaast ben jij analytisch ingesteld en kunt daarom met creatieve veilige oplossingen komen. Een situatie waarin veel van jou gevraagd wordt door meerdere mensen en systemen ben jij gewend en raak je het overzicht niet kwijt. Jij signaleert samen met je collega’s afwijkingen en komt met verbetervoorstellen op het gebied van veiligheid, milieu, productie kwaliteit en kosten. En uiteraard werk jij graag in een ploeg, waarin duidelijk en juiste communicatie van groot belang is. 

 

Onze betrokken medewerkers helpen ons onze ambities waar te maken. Onze kernwaarden Connected, Responsible & No bullshit laten zien waar wij voor staan! We nemen verantwoordelijkheid, doen dit samen en we maken waar wat wij beloven. Voel jij dit ook? Twijfel dan niet langer en kom aan boord! 

 

We geloven dat ieders unieke talenten ons als geheel sterker maken. Daarom zetten we sterk in op het ontwikkelen van talenten en inzicht creëren in deze talenten. Dit doen we door onze interne onboarding en het inzetten van interne talentcoaches met behulp van tools zoals Management Drives. Naast genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling biedt Fibrant ook mogelijkheden om aan de fysieke gezondheid te werken. 

 

Werken bij Fibrant 

Als Control room Operator kom je terecht in één van onze ploegen op onze productiesite in Geleen.  

Afhankelijk van jouw werkervaring biedt Fibrant een salaris (C35 – C37) van 35.788-62.568 EUR bruto per jaar (op basis van een fulltime aanstelling). Aangezien jij gaat werken in 5-ploegendienst krijg je bovenop het salaris nog een ploegentoeslag van 30%. 

Daarnaast kent Fibrant aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een flexibel persoonlijk budget, in te zetten voor bijvoorbeeld extra verlofdagen of een extra betaling.  

 

Procedure 

Herken je jezelf in deze rol en spreekt het Fibrant-verhaal jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Heb je vragen over de rol neem dan contact op met een van de productiemanagers Peter Steegs via peter.steegs@fibrant52.com  of Tim Vanderhallen via  tim.vanderhallen@fibrant52.com. 

Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met de Business Partner People & Culture, Jeroen Geraets via  careers@fibrant52.com  

Referentie checks (wanneer van toepassing), een ontwikkelassessment en een Management Drives profiel kunnen onderdeel uitmaken van onze werving- en selectieprocedure. In het geval van referentie checks word je hierover eerst geïnformeerd.  

Aangezien Fibrant erg veel belang hecht aan jouw gezondheid, zal een gezondheidskeuring onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Dit om vooraf zeker te weten dat er geen belemmeringen zijn om als Control room Operator te kunnen werken én om een gezonde werknemer te blijven! 

Reageren kan tot en met 4 augustus 2024. Stuur jouw CV en motivatie via onze website. 

Over Fibrant 

Fibrant biedt oplossingen voor een wereld in transitie naar een duurzame economie. Onze verantwoordelijkheid gaat verder dan de producten die we maken. We zetten ons in om meerwaarde te creëren: voor onze medewerkers, onze stakeholders en de samenleving. Door samen te werken met onze ketenpartners en te focussen op innovatie, verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Zo onderscheiden we ons. We zijn ervan overtuigd dat de chemische industrie een belangrijke bijdrage zal leveren aan een duurzamere wereld. Om onze klimaat neutrale ambities waar te maken, zijn we bereid om stevige beslissingen te nemen. Ons solide verleden bepaalt onze toekomst. Onze betrokken medewerkers helpen ons onze ambities waar te maken. Dat noemen we Future Forward Chemistry. 

Apply now

Please use the form below to send your application:

  • *This field is required
  • **File must be PDF or DOC(X), less than 4MB

Get in touch

You will find yourself working in a true partnership that results in an incredible experience, and an end product that is the best.

Email us at