This site is not supporting IE11. Please upgrade or use another browser for the best results.

Binnen onze productieafdeling hebben we een vacature voor een Operations Leader die leiding geeft aan circa 30-35 Operators in een 5-ploegen continudienstrooster binnen een dynamische omgeving. Je maakt onderdeel uit van een team van 7 Operations Leaders en geeft op een eenduidige en uniforme wijze leiding aan de ploegen, zonder jezelf daarbij te verliezen. Tijdens de dienst draag jij de eindverantwoordelijkheid over 6 fabrieken van Fibrant op onze productielocatie in Geleen, waarbij je ondersteuning krijgt van onze Operations Experts en de Operators op de ploegen. Op dagdienst zorgt de afdeling Operations Support en onze Learning Academy (training & opleiding) voor support. Jij voelt je comfortabel omdat je kunt bouwen op de expertise van de Operations Experts en de Operators en draagt graag de eindverantwoordelijkheid, zonder hiervoor zelf alle technische details te kennen. Bouwen op sterktes, vakmanschap en passie staan voorop binnen Fibrant. In de functie van Operations Leader verwachten wij deze elementen dagelijks terug te zien.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als Operations Leader bij Fibrant heb je een bijzonder veelzijdige rol die zich richt op drie pijlers: ontwikkeling van de mens, veiligheid en productie.

Ontwikkeling van de mens

In deze rol draag je zorg voor kwalitatief en kwantitatief goede personele bezetting van de ploeg op zowel de korte- als lange termijn door:

  • Het stimuleren, ontwikkelen en coachen van de medewerkers in je team.
  • Het op niveau brengen, houden en vergroten van het kennisniveau van je team in samenwerking met onze Learning Academy.
  • Samen met je collega’s en productiemanagement de doorstroom van talent te organiseren en nieuwe instroom te plannen voor de gehele continudienst organisatie.
  • Het initiëren en stimuleren van een cultuur van vertrouwen binnen Fibrant, met als speerpunten passie, eigenaarschap en bouwen op sterktes.

Productie

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de afgesproken productiedoelen volgens de vereiste specificaties en geldende werkprocessen. Je zorgt in samenwerking met je collega Operations Leaders voor optimale continuïteit van de productie over de diensten heen. Je bespreekt complexe storingen en het plan van aanpak met de productiemanager (inclusief de te nemen veiligheids- en milieumaatregelen).


Veiligheid

Een zeer belangrijke verantwoordelijkheid die je hebt in je functie is het borgen van de veiligheid van je medewerkers op de ploeg en iedereen in je huisbaasgebied. Dit betekent onder andere:

  • Zorgdragen voor het naleven van milieu- en veiligheidsvoorschriften binnen het gehele huisbaasgebied.
  • Direct actie ondernemen bij afwijkende/onveilige situaties.
  • Regelmatig SHE-audits/inspecties uitvoeren.
  • Zorgdragen voor orde en netheid in de installaties.

WAT BIEDT FIBRANT?

Fibrant biedt een fulltime job, in 5-ploegendienst in een leuk team. Er is oog voor een goede balans tussen jouw activiteiten en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je werkt vanuit onze productiesite in Geleen.

 Bij Fibrant geloven we onvoorwaardelijk in vakmanschap. We zijn ervan overtuigd, dat onze mensen het verschil maken. We beperken onze medewerkers niet tot enkel hun functiebeschrijving. Iedereen wordt uitgenodigd en gestimuleerd om nét dat stapje extra te zetten. Een bevrijdend concept waarbij medewerkers verantwoordelijkheid krijgen en nemen. Dat leidt tot ontwikkelmogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Wij werken veilig en houden rekening met elkaar. Wij hechten waarde aan een cultuur van vertrouwen waarin wij allemaal onze verantwoordelijkheid nemen. Wij doen dingen op de Fibrant manier: met passie, eigenaarschap en door te bouwen op sterktes. Het arbeidsvoorwaardenpakket omvat een competitief salaris en andere secundaire salariscomponenten (waaronder een flexibel inzetbaar persoonlijk budget) binnen een multicultureel, innovatief, solide en internationaal onderscheidende onderneming.

PROCEDURE

Herken jij jezelf in ons verhaal en spreekt de rol jou aan? Dan komen we graag met jou in contact.

Bij vragen kun je contact opnemen met onze Head of Operations, Peter Steegs peter.steegs@fibrant52.com

Reageren kan tot 29 november 2021. Solliciteer direct via onze website door jouw CV en motivatie in te sturen. 

Apply now

Please use the form below to send your application:

  • *This field is required
  • **File must be PDF or DOC(X), less than 4MB

Get in touch

You will find yourself working in a true partnership that results in an incredible experience, and an end product that is the best.

Email us at