This site is not supporting IE11. Please upgrade or use another browser for the best results.

Operations Support Engineer 

Ben jij diegene die vanuit een gedegen plan, projectmatig aan de slag wil gaan met het TurnAround-proces van Fibrant?

Jij als Operations Support Engineer draagt zorg voor de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van het TurnAround-process, Maintenancestops, TA-lights en projecten (ShutDown, Execution en StartUp). Daar fungeer jij als intermediair tussen met name de werkprocessen TurnAround, Operate Plant en Projects. Tijdens de TurnAround, de Maintenancestops, TA-lights en Project implementatie begeleid jij de werkzaamheden in de Plant(s) en draag jij zorg voor het feit dat er efficiënt, veilig en incidentvrij gestopt, gewerkt en weer opgestart kan worden. Als Operations Support Engineer ben jij betrokken bij risicoanalyses en ,neem jij deel aan het project-overleg en afhankelijk van de standplaats ben jij verantwoordelijk voor diverse organisatorische processen.

Verantwoordelijkheden van de Operations Support Engineer

Als Operations Support Engineer ontwikkel je programmatuur voor TurnAround, Maintenancestops, TA-lights en projecten, van stoppen tot daadwerkelijke uitvoering en oplevering. Dit hele proces valt of staat bij een goed en gedegen communicatieplan, waarbij jij aan de basis staat voor de juiste informatieverstrekking aan stakeholders als bijvoorbeeld de afdeling Operations, contractors en andere stakeholders. Daarnaast ben jij het vaste aanspreekpunt en deelnemer van diverse organisatorische en regulier geldende werkprocessen. Van de Operations Support Engineer verwachten wij ook een toekomstgerichte visie. Wij bedoelen daarmee dat jij de ambitie hebt innovatief te willen werken en wilt bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe en vooruitstrevende ideeën. Zo kun jij als persoon verder ontwikkelen en enthousiasmeer jij de organisatie met vernieuwende ideeën en leren collega’s van elkaar. De Operations Support Engineer die wij zoeken is een doorzetter, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, durft verantwoordelijkheid te nemen en is een teamplayer.

Jij en Fibrant

Je acteert op HBO werk- en denkniveau, diepgaande kennis en ervaring van de procestechniek. Je hebt affiniteit met projecten en digitalisering . Je communiceert met gemak met de rest van de organisatie en externe partners. Het helpt als je leidinggevende/coachend capaciteiten hebt en in staat bent in een team alsmede zelfstandig te werken. En jij hebt ervaring met planmatig werken en durft dit plan te communiceren en challengen bij collega’s. Onze betrokken medewerkers helpen ons onze ambities waar te maken. Onze kernwaarden Connected, Responsible & No bullshit laten zien waar wij voor staan! We nemen verantwoordelijkheid, doen dit samen en we maken waar wat wij beloven. Voel jij dit ook? Twijfel dan niet langer en kom aan boord! We geloven dat ieders unieke talenten ons als geheel sterker maken. Daarom zetten we sterk in op het ontwikkelen van talenten en inzicht creëren in deze talenten. Dit doen we door onze interne onboarding en het inzetten van interne talentcoaches met behulp van tools zoals Management Drives. Naast genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling biedt Fibrant ook mogelijkheden om aan de fysieke gezondheid te werken.

Werken bij Fibrant

Als Operations Support Engineer kom je terecht in een divers team, met veel kennis en ervaring op onze productiesite in Geleen.Afhankelijk van jouw werkervaring biedt Fibrant een salaris (C38/ C39) van 50.414 – 71.494 / 58.046 – 82.395 EUR bruto per jaar (op basis van 40 uur). Daarnaast kent Fibrant aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een flexibel persoonlijk budget, in te zetten voor bijvoorbeeld extra verlofdagen of een extra betaling.

Procedure

Herken je jezelf in deze rol en spreekt het Fibrant-verhaal jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Heb je vragen over de rol neem dan contact op met de Manager Operations Support Pascal Arnoldussen via pascal.arnoldussen@fibrant52.com / 06 51 85 01 56

Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met de Business Partner People & Culture, Jeroen Geraets via careers@fibrant52.com.

Referentie checks (wanneer van toepassing), een ontwikkelassessment en een Management Drives profiel kunnen onderdeel uitmaken van onze werving- en selectieprocedure. In het geval van referentie checks word je hierover eerst geïnformeerd.

Reageren kan tot en met 14 juli 2024. Stuur jouw CV en motivatie via onze website.

De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats op 18 en 19 juli 2024.

Over Fibrant

Fibrant biedt oplossingen voor een wereld in transitie naar een duurzame economie. Onze verantwoordelijkheid gaat verder dan de producten die we maken. We zetten ons in om meerwaarde te creëren: voor onze medewerkers, onze stakeholders en de samenleving. Door samen te werken met onze ketenpartners en te focussen op innovatie, verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Zo onderscheiden we ons. We zijn ervan overtuigd dat de chemische industrie een belangrijke bijdrage zal leveren aan een duurzamere wereld. Om onze klimaat neutrale ambities waar te maken, zijn we bereid om stevige beslissingen te nemen. Ons solide verleden bepaalt onze toekomst. Onze betrokken medewerkers helpen ons onze ambities waar te maken. Dat noemen we Future Forward Chemistry.

Apply now

Please use the form below to send your application:

  • *This field is required
  • **File must be PDF or DOC(X), less than 4MB

Get in touch

You will find yourself working in a true partnership that results in an incredible experience, and an end product that is the best.

Email us at