This site is not supporting IE11. Please upgrade or use another browser for the best results.

Binnen de afdeling Site Logistics & Flakes Manufacturing hebben we, samen met de Manager en 4 Teamleads die helpen met het coördineren, operators nodig die deel willen uitmaken van dit professionele team!
Veiligheid, kwaliteit en vakmanschap zijn speerpunten waar we met z’n allen op focussen. Als Operator ben je een belangrijke speler die zijn of haar verantwoordelijkheid neemt.

Jouw vakmanschap en verantwoordelijkheden

• Je lost grond- en hulpstoffen voor de fabrieken en laadt vloeibare en vaste stof eindproducten voor onze klanten volgens strenge veiligheidsvoorschriften en duidelijke werkinstructies.
• Je werkt accuraat en kunt in een dagelijkse hectiek planningen realiseren en op correcte wijze verladingen uitvoeren met diverse transportmodaliteiten zoals tankauto’s, vrachtwagens,
zeecontainers, wagons en schepen.
• Je bent verantwoordelijk voor het ordelijk en netjes houden van de los- en laad installaties waarin je werkzaam bent en draagt samen met jouw team bij aan het integer houden van de installaties.
• Je draagt bij aan het actueel houden van werkinstructies om ervoor te zorgen dat het los- en laadproces blijft voldoen aan de gestelde fabrieksvoorschriften en wet- en regelgeving.
• Je levert input in je team om de resultaten op het gebied van productievolumes, kwaliteit, veiligheid en milieu, kostenreductie en arbeidsvoldoening te blijven verbeteren.
• Je toont een positief kritische instelling: dat wil zeggen het trots zijn op de eigen organisatie, gedrevenheid om beter te worden en het verder ontwikkelen van een gevoel van eigenaarschap van organisatie en installatie.
• Je ondersteunt en moedigt het beleid aan om (mogelijke) voorvallen en verbetermogelijkheden te rapporteren.
• Je moedigt collega’s en management aan om de compliance en de SHE-resultaten te verbeteren en voorvallen te voorkomen.
• Je volgt instructies en procedures op (plan-do-check-act).

Over Fibrant

Fibrant biedt oplossingen voor een wereld in transitie naar een duurzame economie. Onze verantwoordelijkheid gaat verder dan de producten die we maken. We zetten ons in om meerwaarde te creëren: voor onze medewerkers, onze stakeholders en de samenleving. Door samen te werken met onze ketenpartners en te focussen op innovatie, verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Zo onderscheiden we ons. We zijn ervan overtuigd dat de chemische industrie een belangrijke bijdrage zal leveren aan een duurzamere wereld. Om onze klimaat neutrale ambities waar te maken, zijn we bereid om stevige beslissingen te nemen. Ons solide verleden bepaalt onze toekomst. Onze betrokken medewerkers helpen ons onze ambities waar te maken. Dat noemen we Future Forward Chemistry.

Achtergrond & Ervaring
Je bent in het bezit van een diploma VAPRO A en in het bezit van VCA-B of bereid deze te behalen. Werken met MS office is jou niet onbekend en bij voorkeur ben je bekend met geautomatiseerde processen die in de chemische industrie gebruikt worden voor het bedienen van installaties. Je hebt een rijbewijs B en een heftruckrijbewijs en aantoonbare ervaring in het rijden met een heftruck. Goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Je kunt planmatig werken en stress houdt jou scherp.

Procedure

Werk jij graag in een team, herken je jezelf in bovenstaand verhaal en spreekt jou dit aan? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Bij vragen hebben kun je contact opnemen met Jack Schoufs - Manager Site Logistics & Flakery – via jack.schoufs@fibrant52.com of M +31612405273.

Reageren kan tot 1 juni 2022. Stuur jouw CV en motivatie via de website naar de Business Partner People & Culture voor deze vacature: Marco Jansen van den Doormalen. (careers@fibrant52.com)

Apply now

Please use the form below to send your application:

  • *This field is required
  • **File must be PDF or DOC(X), less than 4MB

Get in touch

You will find yourself working in a true partnership that results in an incredible experience, and an end product that is the best.

Email us at