This site is not supporting IE11. Please upgrade or use another browser for the best results.

Binnen de afdeling Site Logistics hebben we, samen met de Manager Site Logistics & Flakery, 4 Teamleads die helpen met het coördineren van een team logistieke professionals in 2 ploegendienst. Jij kunt deel gaan uitmaken van dit team logistieke professionals! Veiligheid, kwaliteit en vakmanschap zijn speerpunten waar we met z’n allen op focussen. Als Operator Site Logistics ben je een belangrijke speler van het team die zijn of haar verantwoordelijkheid neemt.

 

Jouw vakmanschap en verantwoordelijkheden

 • Je lost grond- en hulpstoffen voor de fabrieken en laadt vloeibare en vaste stof eindproducten voor onze klanten volgens strenge veiligheidsvoorschriften en duidelijke werkinstructies.
 • Je werkt accuraat en kunt in een dagelijkse hectiek planningen realiseren en op correcte wijze verladingen uitvoeren met diverse transportmodaliteiten zoals tankauto’s, vrachtwagens, zeecontainers, wagons en schepen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het ordelijk en netjes houden van de los- en laad installaties waarin je werkzaam bent en draagt samen met jouw team bij aan het integer houden van de installaties.
 • Je draagt bij aan het actueel houden van werkinstructies om ervoor te zorgen dat het los- en laadproces blijft voldoen aan de gestelde fabrieksvoorschriften en wet- en regelgeving.
 • Je levert input in je team om de resultaten op het gebied van productievolumes, kwaliteit, veiligheid en milieu, kostenreductie en arbeidsvoldoening te blijven verbeteren.
 • Je toont een positief kritische instelling: dat wil zeggen het trots zijn op de eigen organisatie, gedrevenheid om beter te worden en het verder ontwikkelen van een gevoel van eigenaarschap van organisatie en installatie.
 • Je ondersteunt en moedigt het beleid aan om (mogelijke) voorvallen en verbetermogelijkheden te rapporteren.
 • Je moedigt collega’s en management aan om de compliance en de SHE-resultaten te verbeteren en voorvallen te voorkomen.
 • Je volgt instructies en procedures op (plan-do-check-act).

  

Achtergrond & Ervaring

Je bent in het bezit van een diploma VAPRO A en je hebt affiniteit met logistieke processen of je bent in het bezit van een diploma MBO 3 Logistiek en hebt affiniteit met procestechniek. Je bent daarnaast in het bezit van VCA-B. Werken met MS office is jou niet onbekend en bij voorkeur heb je ook ervaring met Distributed Control Systems die in de industrie gebruikt worden voor het controleren en sturen van processen en SAP of weet je zeker dat je er affiniteit mee hebt.

Je hebt een rijbewijs B en een heftruckrijbewijs en aantoonbare ervaring in het rijden met een heftruck. Goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Je kunt planmatig werken en stress houdt jou scherp.

Werk jij graag in een team, herken je jezelf in bovenstaand verhaal en spreekt jou dit aan? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Bij vragen over de rol kun je contact opnemen met Jack Schoufs - Manager Site Logistics & Flakery – via jack.schoufs@fibrant52.com of M +31612405273.

 

Procedure

Reageren kan tot 14 februari 2022. Verstuur jouw CV en motivatie via onze website naar de Business Partner People & Culture voor deze vacature: Marco Jansen van den Doormalen. Heb jij nog vragen over de procedure? Stuur dan een mailtje naar careers@fibrant52.com

Apply now

Please use the form below to send your application:

 • *This field is required
 • **File must be PDF or DOC(X), less than 4MB

Get in touch

You will find yourself working in a true partnership that results in an incredible experience, and an end product that is the best.

Email us at