This site is not supporting IE11. Please upgrade or use another browser for the best results.

Binnen de afdeling Site Logistics & Flakery hebben we, samen met de Manager Site Logistics & Flakery, 4 Teamleads die helpen met het coördineren van een team logistieke professionals en een team procesoperators Flakery. Veiligheid, kwaliteit en vakmanschap zijn speerpunten waar we met z’n allen op focussen. Als Teamlead Site Logistics & Flakery (2 ploegendienst) is het belangrijk dat je dit uitdraagt, knelpunten signaleert en oplossingen aandraagt.

Verantwoordelijkheden 

In deze rol coördineer je en geef je leiding aan een ploeg logistieke operators in de dagdagelijkse uitvoering van de operationele logistieke activiteiten. Je stelt prioriteiten en op basis daarvan verdeel je de werkzaamheden over de operators. Je bewaakt uitvoering en voortgang van de logistieke activiteiten en daar waar nodig stuur je uiteraard tijdig bij. Tevens geef je leiding aan een ploeg van procesoperators die werkzaam zijn binnen onze Flakery. Je doet dit in nauwe samenwerking met de voorman Flakery.

Je bent verantwoordelijk voor het, op een kwalitatief goede manier, laden & lossen van producten en grondstoffen. Je onderhoudt nauw contact met Manufacturing, externe partijen en met de Customer Service & Purchasing afdelingen van Fibrant over planning/realisatie en transportveiligheid. Ook beheer je het materiaal ten behoeve van de logistieke werkzaamheden. Je bent ook verantwoordelijk voor het produceren van EcoLactam® flakes conform planning en volgens specificaties.

Je speelt een belangrijke rol in het afstemmen van (onderhouds)werkzaamheden en samenwerken met dagsupport van de productieclusters en andere ondersteunende diensten en firma’s. Je acteert als eerste aanspreekpunt voor logistieke troubleshooting en reageert op afwijkingen in de verlaadplanning en personeelsplanning. Ook handel je adequaat in geval van (kwaliteits)incidenten bij product en transportmiddelen. Tevens kom jij met voorstellen voor de optimalisering van installaties, processen en werkwijzen.

Als Teamlead heb je een coachende rol richting jouw collega’s. Je zorgt voor verdere ontwikkeling van hun vakkennis om daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de SHE-cultuur binnen Fibrant. Je bent tevens verantwoordelijk voor het tijdig en correct voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de operators in afstemming met de Manager Site Logistics & Flakery. Uiteraard verwerk je voorkomende administratieve taken in SAP, RIS, Transwide, Aria en het shift rapport en zorg je voor optimalisering van processen waar nodig.

Achtergrond & Ervaring

Je bent in het bezit van een diploma MBO 4 Logistiek en hebt affiniteit met procestechniek of je bent in het bezit van een diploma VAPRO C en affiniteit met logistieke processen. Je bent daarnaast in het bezit van VCA-VOL, ADR/RID en ADN. Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring en bent in staat om een groep operators te enthousiasmeren en te coachen. Sociale en communicatieve vaardigheden zijn daarbij belangrijk. Stress houdt je nog steeds scherp en je kunt planmatig werken.


Procedure

Reageren kan tot 18 december 2021. Stuur jouw CV en motivatie in via de website.

Vragen over de rol of over het sollicitatieproces? Stuur een mailtje naar careers@fibrant52.com   

Apply now

Please use the form below to send your application:

  • *This field is required
  • **File must be PDF or DOC(X), less than 4MB

Get in touch

You will find yourself working in a true partnership that results in an incredible experience, and an end product that is the best.

Email us at