This site is not supporting IE11. Please upgrade or use another browser for the best results.

Fibrant gelooft dat betrokken medewerkers helpen onze ambities waar te maken. Daarom vinden we het belangrijk dat zowel teams als individuen zich maximaal kunnen ontwikkelen. We zijn allemaal verschillend en geloven dat juist deze diversiteit en onze eigen unieke talenten onze organisatie beter maken. Om dit te ondersteunen zullen we als Learning Academy een verandering gaan doormaken en transformeren we naar een People Development Academy die zich niet alleen richt op Learning, maar ook op Talentontwikkeling, Teamontwikkeling, SHE en Leadership.

Jouw verantwoordelijkheden

Binnen Learning zijn we op zoek naar een collega die er plezier in heeft om onze collega’s op te leiden in de fabriekskennis van de HSO-plant. Je voelt je verantwoordelijk voor het overdragen van de juiste informatie en zorgt dat het opleidingsmateriaal up to date is. Je kunt op een prettige manier, die bij de medewerker past, instructie geven. Samen met jouw collega’s en de Operations Leaders bewaak je een uniforme kwaliteit bij het afnemen van toetsen. Je bent verantwoordelijk voor het leerproces van ons plantpersoneel. Je bent in staat om de context en het ‘waarom’ uit te leggen zodat er voldoende diepgang bij de collega’s ontwikkelt. Ook ben je bewust van het overdragen van de SHE-normen in de opleiding, maar ook ver daarbuiten. Naast het geven van instructies neem je deel aan projecten en SHE-onderzoeken. Administratieve taken zoals het beheer van EMMA-systeem (Employability Manager) en schrijven van werkinstructies behoort ook tot één van jouw dagelijkse werkzaamheden.

De andere aandachtsgebieden (Talent, Team, SHE & Leadership) zullen in 2022 en 2023 verder vormgegeven worden. Jij voelt je verantwoordelijk voor het succesvol uitdragen van de visie van Fibrant én de People Development Academy en je wil ook een actieve bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen en professionaliseren hiervan.

Onze ideale kandidaat

Jij ademt onze waarden: Verbindend, Verantwoordelijk en No bullshit! Je begrijpt als geen ander dat iedereen in onze organisatie een waardevolle bijdrage kan leveren aan het succesverhaal van ons bedrijf. Je staat voorop als het gaat om kennis met elkaar te delen en proactief te zoeken naar kansen en mogelijkheden die ons toekomstbestendig maken. Of het nu gaat om een ervaren medewerker, een schoolverlater of een leider binnen Fibrant, jij neemt ze mee in ons Fibrant-verhaal en de gedragingen die daar bij horen. Je gelooft in jouw eigen authentieke persoonlijkheid maar voelt je ook onderdeel van een mooi team. Je bent positief kritisch en innoverend. Je durft out of the box te denken om zo samen tot nieuwe inzichten te komen. Je werkt graag samen met diverse disciplines en bent respectvol. Je hebt overtuigingskracht en bent communicatief sterk onderlegd.

Idealiter:

  • beschik je over ervaring in een chemische plant
  • ben je didactisch onderlegd

De beloning om in een ‘vibrant world’ te werken

Bij Fibrant zijn we ervan overtuigd dat onze mensen het verschil maken. Zonder het talent, de wilskracht en de samenwerking tussen onze medewerkers was Fibrant niet wat het nu is. Onze ambitie is dan ook om een werkgever te zijn waar ieders talenten optimaal gebruikt worden en iedereen zich vrij voelt om meningen en gevoelens te uiten. Wij zijn hier voor de lange termijn, we focussen op wat vandaag beter kan voor een betere toekomst; voor onszelf, onze klanten en de wereld.

Wij belonen onze medewerkers met een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij dagen onze mensen uit om extra inspanning te leveren en bieden hen de ruimte om hun vakmanschap maximaal uit te oefenen. Daarnaast werken we samen met onze leidinggevenden, aan een lerende organisatie waar kennis wordt gedeeld tussen afdelingen, tussen nieuwe en ervaren medewerkers. Onze mensen zijn trots om deel uit te maken van de Fibrant-familie en ze zijn zich bewust van hun persoonlijke bijdrage aan de doelstellingen van Fibrant.

Procedure

Ben je geïnteresseerd in deze rol en denk jij dat je past bij onze organisatiecultuur, en nog belangrijker, je weet dat jij een enorme waardevolle bijdrage kunt leveren aan de visie van onze People Development Academy? Dan nodigen we je uit om te solliciteren met een CV en een enthousiaste motivatie via onze website vóór 16 september 2022. 

Heb je nog wat vragen en wil je meer weten over de rol, dan kun je contact opnemen met Cultural Excellence Lead Nadine Marchal of Business Partner People & Culture Mikela Boesten. 

Nadine.marchal@fibrant52.com (+31-6-1818 9175)

Mikela.boesten@fibrant52.com (+31-6-1801 8760)

Een onderdeel van de sollicitatieprocedure is een gesprek met twee directe collega’s René & Paul. Daarnaast kan het zijn dat we je uitnodigen voor een assessment en zijn we nieuwsgierig naar jouw Management Drives profiel.

Apply now

Please use the form below to send your application:

  • *This field is required
  • **File must be PDF or DOC(X), less than 4MB

Get in touch

You will find yourself working in a true partnership that results in an incredible experience, and an end product that is the best.

Email us at