ICT Coördinator Fibrant & Anqore

Wil jij met jouw ICT-kennis bijdragen aan de strategisch doelen van 2 grote spelers op Chemelot? Ben jij op zoek naar maximale uitdaging? Dan ben jij onze nieuwe ICT-Coördinator.

ICT draait niet alleen om techniek en programmeren. Het is ook belangrijk dat je begrijpt en kunt achterhalen wat de klant precies wil en hoe jouw ICT-oplossing ons bedrijf helpt. We hechten daarom veel belang aan vaardigheden zoals samenwerken, communiceren, klantgericht werken en continu verbeteren.

IT Services zorgt ervoor dat medewerkers van Fibrant en AnQore met de juiste apparatuur en software op de juiste plek kunnen werken. Deze apparatuur is gekoppeld aan digitale netwerken, denk aan Cloud toepassingen zoals Office 365 of bedrijfsnetwerken.

Verantwoordelijkheden

  •  Jij geeft input vanuit jouw eigen aandachtsgebied bij het opstellen van ICT-jaarplan, rekening houdend met de strategische richting van de organisatie.
  •  Jij treedt op als 2de-lijns support, behandelt met name complexe inhoudelijk vragen en kritische incidenten.
  •  Met jouw analyserende capaciteiten weet jij reguliere maar ook nooit eerder voorgekomen ICT-incidenten op te lossen
  •  Jij draagt zorg voor een optimale ICT-werkplek en infrastructuur voor Fibrant en AnQore
  •  Jij biedt ondersteuning en adviezen in projecten met betrekking tot de ICT-infrastructuur
  •  Jij bent aanspreekpunt in de organisatie voor alle ICT gerelateerde zaken.
  •  Jij bezit sociale vaardigheden waarmee jij adviezen en argumenten weet over te brengen richting ICT-collega’s en de gehele organisatie.
  •  Met een proactieve houding ga jij opzoek naar verbeterpunten binnen de ICT-werkprocessen
  •  Jij houdt contact met verschillende ICT-leveranciers en bent hierin het aanspreekpunt namens de organisatie

Over Fibrant

Fibrant is een prachtig bedrijf dat zijn kracht al bewijst sinds de start in 1952. Fibrant ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd Caprolactam, Ammonium Sulfaat en hun bijproducten.

Je komt ons hoogwaardige materiaal dagelijks tegen in toepassingen in de auto-, textiel- en agrarische industrie. Dat varieert van voedselverpakkingen tot outdoor kleding en kunstmest.

Wij hebben productiefaciliteiten in Nederland (Geleen) en China (Fuzhou en Nanjing).

In Nederland werken ruim 330 medewerkers op het hoofdkantoor in Urmond en de Chemelot-site in Geleen.

Sinds eind 2018 zijn wij onderdeel van de Highsun Group uit China. Samen zijn wij de grootste caprolactamproducent in de wereld met een productiecapaciteit van meer dan 1 miljoen ton. Wij zijn hiermee een belangrijke speler geworden in de globale polyamide markt. Men kan niet meer om ons heen.

Met bijna 2 miljoen ton Ammonium Sulfaat productie is High Sun de grootste AS kunstmestproducent van de wereld. We onderscheiden ons door onze kwalitatief hoogwaardige producten en een logistiek sterk distributie netwerk. Daarnaast is Fibrant het enige bedrijf in Europa dat officieel gecertificeerd is voor productie, handel en opslag van Ammonium Sulfaat op industriële schaal voor voeding en diervoeding. Dit gebeurt in een separate fabriek en wordt verkocht onder de ASpure® brand.

Pure Chemistry staat voor het technologische proces waardoor onze producten tot stand komen en waar we patenten op hebben. Het verwijst ook naar de samenwerking tussen onze Fibrant-medewerkers.

Opleiding en ervaring

• Jij hebt een hbo-diploma ICT

• Werkervaring in een soortgelijke ICT-functie is een pré

Wat bieden wij jou

Bij Fibrant zijn we ervan overtuigd dat onze mensen het verschil maken. Wij belonen hen met een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. We dagen onze mensen uit om een extra inspanning te leveren. De organisatie biedt ruim voldoende uitdaging en mogelijkheden tot doorstroming in de toekomst. Wij werken veilig, houden rekening met elkaar en bouwen op elkaars krachten voor het succes van ons bedrijf.

Procedure

Heb je nog vragen of wil je de vacature bespreken? Neem gerust contact op met Jos Dohmen, manager ICT Services Fibrant (jos.dohmen@fibrant52.com)

De sluitingsdatum van deze vacature is vrijdag 9 augustus 2019.

Reageer nu

Vul het formulier hieronder in om u aanmelding te versturen

*Dit veld is verplicht.

**Bestand moet een PDF of DOC(X) zijn, kleiner dan 4Mb.