Operator Procestechniek B/C

Wil jij komen werken in onze complexe procesinstallaties? Ben jij op zoek naar maximale uitdaging? Dan ben jij onze nieuwe operator

Op het Chemelot terrein in Geleen staan een zevental fabrieksinstallaties van Fibrant. Allemaal in relatie of zelfs in directe verbinding met elkaar. In termen van chemische procestechniek complex dus.

Jij ziet dit echter als een uitdaging en kan niet wachten om de processen te doorgronden. Samen met je collega’s wil jij op een veilige manier het maximale uit de fabrieken halen

Verantwoordelijkheden

✔ Je controleert tijdens controlerondes de procesinstallaties en je voert bedieningswerkzaamheden uit.

✔ Je signaleert afwijkingen en doet verbetervoorstellen van de doelstellingen op het gebied van veiligheid, milieu, productie, kwaliteit en kosten.

✔ Je werkt in een team en informeert je collega-operators en leidinggevenden over de toestand van de installaties en je lost samen problemen op.

✔ Je bent in staat om de installaties veilig te stoppen en te starten.

✔ Je assisteert bij onderhoudswerkzaamheden.

✔ Je bent verantwoordelijk voor de juiste verslaglegging.

✔ Je bent in staat en hebt de ambitie om in continudienst te werken.

Over Fibrant

Fibrant is opgericht in 1952. Sinds 30 oktober 2018 zijn wij onderdeel van de Highsun Group uit China. Onze organisatie ontwikkelt, verbetert en verkoopt wereldwijd Caprolactam, Ammoniumsulfaat en hun bijproducten.

Wij hebben productiefaciliteiten in Geleen en China. Bedrijven in de auto-, textiel- en agrarische industrie gebruiken onze hoogwaardige materialen in uiteenlopende toepassingen. Dat varieert van voedselverpakkingen tot nylon panty’s en kunstmest. In Nederland hebben wij ruim 300 medewerkers, verspreid over het hoofdkantoor in Urmond en de Chemelot-site in Geleen.

Wij staan voor ‘Pure Chemistry’. Dat slaat allereerst op het magische, technologische productieproces waarop Fibrant een patent heeft. Daarnaast verwijst het naar de samenwerking tussen onze medewerkers. Pure chemie!

Opleiding en ervaring

Je bent in het bezit van een diploma in de procestechniek en bij voorkeur VAPRO B of C. Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare procesinstallatie. Je kunt zelfstandig werken. Gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel heb jij bovengemiddeld en je bent in staat om goed samen te werken met collega’s vanuit verschillende disciplines.

Wat bieden wij jou

Bij Fibrant zijn we ervan overtuigd dat onze mensen het verschil maken. Wij belonen hen met een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. We dagen onze mensen uit om een extra inspanning te leveren. De organisatie biedt ruim voldoende uitdaging en mogelijkheden tot doorstroming in de toekomst. Wij werken veilig, houden rekening met elkaar en bouwen op elkaars krachten voor het succes van ons bedrijf.

Procedure

Heb je belangstelling? Kijk op onze website werkenbijfibrant.nl Hopelijk zien we jou binnenkort tijdens een gesprek.

Reageer nu

Vul het formulier hieronder in om u aanmelding te versturen

*Dit veld is verplicht.

**Bestand moet een PDF of DOC(X) zijn, kleiner dan 4Mb.