This site is not supporting IE11. Please upgrade or use another browser for the best results.

Als  Manager Maintenance ben je verantwoordelijk voor het optimaal inzetten van je eigen team en de contractors die binnen Fibrant de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Naast de focus voor HSE, ben je verantwoordelijk voor maintenance programma’s, scopes en budgetten. Het ultieme doel is het bereiken van een optimale beschikbaarheid van de Fibrant Assets.

De functie van  Manager Maintenance is binnen de Asset Management Afdeling een cruciale leiderschapsrol. Naast HSE ben je verantwoordelijk voor de kosteneffectieve uitvoering van alle multidisciplinaire onderhouds- en veranderingsactiviteiten voor de 7 Fibrant-plants op de Chemelot Site. Je beheert het DO-Maintenance budget, dat jij middels een jaarplan effectief weet in te zetten en door middel van analyses opvolgt. Als  Manager Maintenance geef je leiding aan een team van Fibrant-collega’s en  indirect aan meer dan 50 dedicated aannemer medewerkers.

De rol van  Manager Maintenance

 • Zorgdragen voor de persoonlijke veiligheid en procesveiligheidsdoelstellingen binnen Fibrant en Chemelot.
 • Kosteneffectieve uitvoering van alle onderhouds- en installatie  veranderingsactiviteiten.
 • Financiële verantwoording en opvolging van budgetten & uitgaven .
 • Gedreven door de Do-Maintenance targets.
 • Het bieden van specifieke (indien gevraagd) ondersteuning aan Turnarounds en Projecten.
 • Contract- & relatie beheer van alle contracten met de externe contractors/service providers verbonden aan het Do-Maintenance proces.
 • Input leveren t.b.v. het opstellen en optimaliseren van Maintenance programma’s.
 • Ontwikkelen van een 'one-team'-mentaliteit en cultuur gericht op maximale efficiëntie van werkzaamheden. Nauwe samenwerking is daarbij cruciaal tussen diverse interne en externe stakeholders.
 • Input leveren tav de strategische ontwikkeling van de Asset Management afdeling in de komende jaren, zoals in- & outsourcing van activiteiten.
 • Zorgdragen voor jaarbudgetten, business cases voor verbeteringen en inzicht creëren middels verschillende (maandelijkse) rapportages.
 • Bouwt continue aan goede relaties met andere disciplines binnen Fibrant (Reliabiltity- &, Integrity-Engineering, Productie, Technology, TA organisatie & Projecten) steeds met de focus op efficiënte uitvoering van DO-Maintenance activiteiten.

Onze ideale kandidaat heeft

 • Een Bachelor- of masterdiploma in werktuigbouwkunde of ander relevant technisch gebied
 • Ervaring in chemisch-technisch of raffinaderij multidisciplinair onderhoud
 • Ervaring in het leiden van teams met passie voor people development
 • Ervaring met SAP is een pré

Onze betrokken medewerkers helpen ons onze ambities waar te maken. Onze kernwaarden Connected, Responsible & No bullshit laten zien waar wij voor staan! We nemen verantwoordelijkheid, doen dit samen en we maken waar wat wij beloven. Voel jij dit ook? Twijfel dan niet langer en kom aan boord!

We geloven dat ieders unieke talenten ons als geheel sterker maken. Daarom zetten we sterk in op het ontwikkelen van talenten en inzicht creëren in deze talenten. Dit doen we door onze interne onboarding en het inzetten van interne talentcoaches met behulp van tools zoals Management Drives. Naast genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling biedt Fibrant ook mogelijkheden om aan de fysieke gezondheid te werken.

 

Werken bij Fibrant

Als  Manager Maintenance kom je terecht in een ondernemend en divers team op ons kantoor in Geleen op de Chemelot Site.

Afhankelijk van jouw werkervaring biedt Fibrant een competitief salaris . Daarnaast kent Fibrant aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een flexibel persoonlijk budget, in te zetten voor bijvoorbeeld extra verlofdagen of een extra betaling. Ook bieden we medewerkers de mogelijkheid om vanuit thuis te werken.

Procedure

Herken je jezelf in deze rol en spreekt het Fibrant-verhaal jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Heb je vragen over de rol of procedure neem dan contact op met de Business Partner People & Culture Mikela Boesten  via careers@fibrant52.com

Referentie checks (wanneer van toepassing), een ontwikkelassessment en een Management Drives profiel maken onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. In het geval van referentie checks word je hierover eerst geïnformeerd. Stuur jouw CV en motivatie via onze website.

Over Fibrant

Fibrant biedt oplossingen voor een wereld in transitie naar een duurzame economie. Onze verantwoordelijkheid gaat verder dan de producten die we maken. We zetten ons in om meerwaarde te creëren: voor onze medewerkers, onze stakeholders en de samenleving. Door samen te werken met onze ketenpartners en te focussen op innovatie, verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Zo onderscheiden we ons. We zijn ervan overtuigd dat de chemische industrie een belangrijke bijdrage zal leveren aan een duurzamere wereld. Om onze klimaat neutrale ambities waar te maken, zijn we bereid om stevige beslissingen te nemen. Ons solide verleden bepaalt onze toekomst. Onze betrokken medewerkers helpen ons onze ambities waar te maken. Dat noemen we Future forward chemistry!

Apply now

Please use the form below to send your application:

 • *This field is required
 • **File must be PDF or DOC(X), less than 4MB

Get in touch

You will find yourself working in a true partnership that results in an incredible experience, and an end product that is the best.

Email us at